Vi är din specialist på utbildning inom Jakt & Skytte

Välkommen till oss - Svenska Jakt & Skytteskolan AB

Elite Hunt Sweden som ägs och drivs av Teddy Bergström är det andra företaget som nu lägger över hela sin verksamhet i SVENSKA JAKT & SKYTTESKOLAN AB

Teddy Bergström  har erbjudit kurser inom jakt, skytte och vapen. Vår historia började 2008 då vi frågade oss varför vi sitter på kunskap inom området jakt och skytte, som vi inte delar med oss av.  Där föddes idén om Elite Hunt Sweden. Vi har också specialiserat oss på att sälja/arrangera högkvalitativa jaktresor i bla. Bulgarien. Vi  har byggt upp ett stort kontaktnät inom denna sektor och har blivit  mycket uppskattade av såväl markägare som jaktkunder för vår kunskap och genuina kvalitétstänk.

Vidderna Jakt & Utbildning AB som ägs och drivs av PO Östergren lägger nu hela sin utbildningsverksamhet i SVENSKA JAKT & SKYTTESKOLAN AB

PO Östergren har en lång och gedigen erfarenhet av skytteutbildning och jakt. I 25 år har han rest runt i Norden med sin skjutskola och utbildat jägare och blivande skytteinstruktörer. Han har samarbetat med Jägareförbunden i Sverige, Norge och Danmark. Vapentester har han gjort åt tidningarna Vildmarksliv och Jaktmarker & Fiskevatten. Han har spelat in ett antal jakt- och instruktionsfilmer åt både Svenska och Norska jägareförbundet samt deltagit instruktivt i TV2:s populära jaktprogram, Jakttid. PO har också skrivit en bok, Jaktskytteboken som har utgåvor i såväl Sverige som Norge och Danmark.

Avsiktförklaring

Svenska Jakt & Skytteskolan AB har som målsättning att vara verksamma med sina utbildningar runt om i landet samt i Norge och Danmark. Vi kommer att ha våra egna utbildade instruktörer på de utvalda kursplatserna så att alla skall få samma genomtänkta, uppskattade och beprövade utbildning oavsett på vilken plats man väljer att gå sin utbildning. Vi räknar med att i Sverige ha ca: 8-10 utbildningsplatser klara inom en snar framtid.

För närvarande är det klart med följande platser.

  • Bredared/Borås 
  • Katrinelund/Örebro 
  • Stockholm
  • Ängelholm
  • Hammarstrand
  • Hedesunda

Utbildningsmaterial

Vi arbetar för högtryck med att dels revidera PO,s tidigare bok, Jaktskytteboken som kommer att ligga som huvudbok, där kan man fördjupa sig i frågor rörande allt från seende-teknik, ballistik, våra sinnen och mycket mer.

Sedan kommer ett helt nytt utbildningsmaterial i form av en bok som är direkt anpassad till den praktiska utbildningen med enkla pedagogiska texter och bilder, animeringar och filmer för en högkvalitativ utbildning. Detta utbildningsmaterial beräknas vara tillgängligt under hösten 2020.

Om du har frågor - kontakta gärna oss

Noll tolerans!

Svenska Jakt & Skytteskolan strävar mot nollvision avseende skadeskjutna djur. Kaxigt? Ja förmodligen, men en bra jakt- och skytteutbildning ger dig rätt förutsättning.

© Svenska Jakt & SKytteskolan AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart