Hoppa till innehåll

Vi är din specialist på utbildning inom Jakt & Skytte

Välkommen till oss – Svenska Jakt & Skytteskolan AB
Elite Hunt Sweden som ägs och drivs av Teddy Bergström lägger nu över samtliga kurser i SVENSKA JAKT & SKYTTESKOLAN AB

Om oss

Teddy Bergström  har erbjudit kurser inom jakt, skytte och vapen sedan 2008.  Där föddes Elite Hunt Sweden som idag har utvecklats till Svenska Jakt & Skytteskolan. Elite Hunt Sweden har specialiserat sig på att sälja/arrangera högkvalitativa jaktresor i bla. Bulgarien , Tyskland , Italien. 

Utbildningar som Jägarskolan och Skytteskurser drivs av Svenska Jakt & Skytteskolan. Vi  har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät inom denna sektor och har blivit  mycket uppskattade av såväl markägare som jaktkunder för vår kunskap och genuina kvalitétstänk.

Avsiktförklaring

Svenska Jakt & Skytteskolan AB har som målsättning att vara verksamma med sina utbildningar runt om i landet. Vi har våra egna utbildade instruktörer på de utvalda kursplatserna så att alla skall få samma genomtänkta, uppskattade och beprövade utbildning oavsett på vilken plats man väljer att gå sin utbildning. 

Elite Hunt Sweden erbjuder jakter i flera europeiska länder så som Bulgarien, Tyskland och Italien. Drevjakter, Troféjakt, Smygjakt på Kronhjort, Fågeljakt är några av de jaktformer som Elite Hunt Sweden arrangerar.

Om du har frågor - kontakta gärna oss

Svenska Jakt & Skytteskolans motto är bättre jakt och bättre skytte. Kaxigt? Ja förmodligen, men en bra jakt- och skytteutbildning ger dig rätt förutsättning.

BOKA UTBILDNING