Vidderna och PO Östergren är numera SJSS

Svenska Jakt & Skytteskolan - mycket erfarenhet och kunskap i ny kostym.

Vidderna Jakt & Utbildning AB som ägs och drivs av PO Östergren lägger nu hela sin utbildningsverksamhet i SVENSKA JAKT & SKYTTESKOLAN AB

PO Östergren har en lång och gedigen erfarenhet av skytteutbildning och jakt. I 25 år har han rest runt i Norden med sin skjutskola och utbildat jägare och blivande skytteinstruktörer. Han har samarbetat med Jägareförbunden i Sverige, Norge och Danmark. Vapentester har han gjort åt tidningarna Vildmarksliv och Jaktmarker & Fiskevatten. Han har spelat in ett antal jakt- och instruktionsfilmer åt både Svenska och Norska jägareförbundet samt deltagit instruktivt i TV2:s populära jaktprogram, Jakttid. PO har också skrivit en bok, Jaktskytteboken som har utgåvor i såväl Sverige som Norge och Danmark.

Vill du veta mer?

Ring PO direkt: 076-833 21 82

PO´s filosofi

Det är ett känt faktum att vistelse i naturen har en lugnande och avstressande inverkan på människan. Detta tillsammans med den spänning jakten ger är säkert orsaken till att så många väljer att bli jägare. För oss på Vidderna, och säkert många fler, är jakten så mycket mer än att bara skjuta djur. Vi kan kalla det hela för Jaktens cirkel som består av följande ingredienser. Det hela börjar med läran om det ekologiska samspelet i naturen, jaktetik, artkännedom, hundar/hundhållning, olika jaktmetoder mm. Det fortsätter med läran om skottet, vapenanpassning, skytteträning, tillvaratagande av vilt, styckning samt tillagning av den fina råvara viltköttet utgör. Lägger man sedan till det sociala inslaget med gamla jaktkamrater, samt nya kontakter med likasinnade, så är cirkeln sluten. Det är denna helhet som är JAKT.

SE ALLA VÅRA KURSER

Om du har frågor - kontakta gärna oss

Noll tolerans!

Svenska Jakt & Skytteskolan strävar mot nollvision avseende skadeskjutna djur. Kaxigt? Ja förmodligen, men en bra jakt- och skytteutbildning ger dig rätt förutsättning.

© Svenska Jakt & SKytteskolan AB  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart